VIDEO | Hipopotamii lui Pablo Escobar au facut prapad in Columbia, iar autoritatile au luat o decizie DRASTICA! Ce se intampla cu animalele

VIDEO | Hipopotamii lui Pablo Escobar au facut prapad in Columbia, iar autoritatile au luat o decizie DRASTICA! Ce se intampla cu animalele

Autoritatile au luat primele masuri in ceea ce ii priveste pe hipopotamii lui Pablo Escobar.

Fostul mare traficat columbian, Pablo Escobar, a fost un admirator al animalelor salbatice si si-a construit in perioada anilor '90 chiar si o gradina zoologica in curtea uneia dintre case.

Din gradina zoologica a lui Escobar nu au lipsit nici hipopotamii, care au fost eliberati dupa ce traficantul de droguri a fost ucis.

Acestia s-au inmultit excesiv de mult si se estimeaza ca aproximativ 80 de exemplare traiesc in zona din jurul raului Magdalena, cel mai important rau din Columbia.

Animalele reprezinta o amenintare uriasa pentru mediul columbian si au un impact negativ asupra florei si faunei native.

Dupa mai multe semnale de alarma trase de specialisti, autoritatile din Columbia au luat decizia de a castra toti hipopotamii.

Procedura va fi una destul de periculoasa si va fi nevoie de o macara pentru a manevra animalele uriase, care sunt foarte agresive.

"Cand am transportat hipopotamul pentru a-l castra, rotile camionului s-au ridicat", a declarat Carlos Valderrama, medic veterinar, potrivit Daily Star.

VIDEO: Animalele merg libere pe strazile Columbiei

Citeste si:Pablo Escobar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies