VIDEO EXCLUSIV Frumoasa soție a lui Dan Șucu, fascinată de Rapid: „Mă rog să mă ia la fiecare meci!” Promisiunea pentru giuleșteni

Diana Șucu a vorbit pentru știrile PRO TV și www.sport.ro despre amprenta pe care și-a pus-o fotbalul în viața sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 09:15
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 10:31

Rapid are un sezon excelent. Cu toate că și-au propus accederea în playoff, giuleștenii ocupă poziția a treia după 18 etape, cu 33 de puncte acumulate. 

Progresul Rapidului se datorează și lui Dan Șucu. Omul de afaceri are în plan ca în doi ani să aducă titlul în Giulești. Iar soția sa îi asigură pe fanii alb-vișinii că soțul ei materializează tot ce îți propune în business.

Diana Șucu, fascinată de atmosfera din Giulești 

„Am fost prima dată la meci. Am fost ușor reticentă, după care, la al doilea meci, l-am rugat pe soțul meu să mă ia și tot așa. Și acum mă rog de el să mă ia la fiecare meci, iar el mă ia cu mare drag. Spune că îi port noroc.

Știu că Dan este extrem e implicat și mai știu că Dan pe ce pune mâna transformă în aur și sunt convins că o să facă o treabă foarte bună aici”, a declarat Diana Șucu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Fără să vrea, Diana Șucu s-a implicat activ în fotbal. Asta pentru că ambii ei fii sunt legitimați la grupele de juniori ai Rapidului. Chiar dacă în primă fază nu a dorit ca cei mici să îmbrățișeze acest sport, acum îi susține necondiționat. 

„M-am împotrivit pentru că mi se pare un sport extrem de agresiv. Meciurile la care joacă copiii mei le trăiesc destul de intens”, a mai spus Diana Șucu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!