Jack Grealish Virale

GALERIE FOTO Cu două goluri în ultimele două luni, Jack Grealish caută să 'marcheze' în afara terenului! Modelul ultra-sexy pe care a pus ochii 

Jack Grealish (26 ani) este cel mai scump transfer din istoria Premier League, însă până acum nu s-a ridicat la nivelul prețului său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 12:45
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 12:51

Manchester City a plătit 117.5 milioane de euro în schimbul fotbalistului englez în vara anului trecut, care însă nu a reușit să se ridice încă la nivelul așteptărilor. Grealish nu are poziția de titular asigurată după prestațiile modeste, având doar 5 goluri în acest sezon. 

Jack Grealish vrea să 'marcheze' în afara terenului de joc

Grealish are două goluri marcate în ultimele două luni, ambele în FA Cup, însă caută să 'înscrie' în afara terenlui de joc. Fotbalistul a pus ochii pe un model de top de naționalitate turcă, Ekin-Su Culculoglu. Jucătorul lui Manchester City a asaltat-o pe tânără cu aprecieri pe contul de Instagram, la fotografiile în care apare în ipostaze extrem de sexy. 

„Ekin este extrem de discretă și a avut mulți admiratori faimoși înainte, dar a fost fericită să vadă că Jack îi apreciază fotografiile. Este un tip arătos”, a spus o persoană apropiată fetei celor de la The Sun

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!