Cartelul care a bagat SPAIMA in oamenii lui El Chapo recruteaza femei pentru a le transforma in ASASINI! Sunt pregatite de la varste foarte fragede

Cartelul care a bagat SPAIMA in oamenii lui El Chapo recruteaza femei pentru a le transforma in ASASINI! Sunt pregatite de la varste foarte fragede

'Jalisco New Generation' este unul dintre cele mai violente carteluri din Mexic.

Cartelul 'Jalisco New Generation' le da de furca autoritatilor din Mexic, fiind unul dintre cele mai puternice retele de distributie a drogurilor din tara. Au existat voci locale care au sugerat ca acestia au preluat intreaga putere in interiorul Mexicului de la temutul cartel condus de El Chapo.

'Jalisco New Generation' este condus de Nemesio 'El Mencho' Oseguera Cervantes. Acesta s-a impus la putere prin manifestari extrem de violente si recordul de crime din cauza traficului de droguri este pe cale sa depaseasca un nou record istoric in Mexic.

Potrivit Infobae, citati de Daily Star, cartelul 'CJNG' recruteaza persoane de sex feminin de la varste foarte fragede si le instruiesc pentru a deveni asasini de elita. Numai in luna august, politistii din Mexic au arestat 16 membri ai cartelului, dintre care trei erau tinere cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani.

La inceputul acestei luni, o alta tanara pe nume Brisa del Mar a fost impuscata de politisti intr-o misiune din Palma Sola, Veracruz. Tanara a scapat cu viata, insa apoi a fost arestata de organele de securitate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 21 octombrie. Un nou record absolut: 4.848 de persoane infectate
BRAT

Modifică setările cookies