masini Bugatti Pagani Zonda Virale Arata BETON, dar nu te poti apropia de ele! Top 5 cele mai SCUMPE masini produse vreodata. PRETURILE sunt astronomice

Arata BETON, dar nu te poti apropia de ele! Top 5 cele mai SCUMPE masini produse vreodata. PRETURILE sunt astronomice

O revista italiana de specialitate a facut o ierarhie a celor mai costisitoare modele de masini puse in circulatie pana in prezent.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 13:18
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 13:27

Cu preturi astronomice, de ordinul milioanelor de euro, inabordabile pentru oamenii de rand, automobilele prezentate fac parte din categoria exclusivista a "hypercar"-urilor. Iata cum arata clasamentul la varf, conform celor de la auto.it.

1. Pagani Zonda HP Barchetta - 20 de milioane de euro, un bolid capabil sa dezvolte 800 de CP. A fost creat pentru a marca aniversarea a 60 de ani de la crearea marcii. Modelul fara acoperis a fost realizat in numai trei modele personalizate pentru fiecare client. 

  • Arata BETON, dar nu te poti apropia de ele! Top 5 cele mai SCUMPE masini produse vreodata. PRETURILE sunt astronomice

2. Bugatti La Voiture Noire - 16,7 milioane de euro, un produs de lux al producatorului francez, sursa de inspiratie a designului fiind o masina dde epoca din anii 1930. S-a fabricat intr-un singur exemplar, iar proprietarul nu este cunoscut. Unii au spus ca a fost cumparat de Cristiano Ronaldo, altii afirma ca a intrat in posesia unui print saudit.

3. Rolls Royce Sweptails - 13 milioane de euro, o masina care exceleaza din punct de vedere al rafinamentului si al elegantei, multe dintre solutiile stilistice alese fiind imprumutate din lumea avioanelor si a iahturilor.

4. Bugatti Centodieci - 8 milioane de euro, un model realizat in numai 10 exemplare, cu ocazia implinirii a 110 ani (centodieci, in italiana) de la infiintarea companiei de catre Ettore Bugatti, un milanez emigrat in Franta.

5. Bugatti Divo - 5 milioane de euro, o alta creatie exclusivista a francezilor de la Bugatti, in onoarea unui pilot de exceptie de la inceputul secolului trecut, Albert Divo. Din nou vorbim despre o serie limitata, fiind produse numai 40 de exemplare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!