ANUL MORTII! Nu mai putin de 4 capi de familii interlope au decedat in ultimul an. Vezi lista si cum au murit

ANUL MORTII! Nu mai putin de 4 capi de familii interlope au decedat in ultimul an. Vezi lista si cum au murit

Lista cuprinde mafioti ce au condus familii extrem de puternice.

Nu mai putin de 4 mari sefi mafioti au murit in ultimul an. Dintre acestia, doi au fost asasinati, unul a murit de Alzheimer, iar al treilea a murit din cauze necunoscute inca. Iata mai jos lista marilor mafioti decedati in ultimul an.

John DiFronzo

A fost seful celebrei organizatii mafiote "The Outfit", care conduce lumea interlopa din Chicago. The Outfit a avut sefi celebri in istorie, ca Al Capone sau Sam Giancana. DiFronzo a avut cel mai lung mandat din istoria organizatiei, de 18 ani, din 1996 pana in 2014, cand s-a retras din lumea interlopa din cauza bolii. Poreclit "No Nose" dupa ce si-a taiat o parte din nas dupa ce a sarit printr-un geam intr-un jaf facut in 1950, DiFronzo a murit de Alzhaimer, pe 27 mai 2018.

 

Whitey Bulger

Cel mai cunoscut mafiot din istorie care a reusit sa scape de FBI timp de 2 decenii, Bulger a condus cu o mana de fier lumea interlopa din Boston, asta si cu ajutorul unui agent FBI, cu care facea schimb de informatii. Acesta a comis zeci de asasinate si a fost prins abia in 2011, in California. Bulger a fost asasinat anul trecut, pe 30 octombrie 2018, dupa ce a fost transferat in populatia generala la puscarie, cauza fiind evident faptul ca Bulger a fost un "turnator" care a cooperat cu politia.

 

Anthony Persico

Poreclit "Sarpele" pentru felul in care si-a pacalit si ucis rivalii, dar si prietenii apropiati, Persico a condus una dintre cele 5 mari familii mafiote din New York, Colombo, din 1973 pana la moartea sa, anul acesta. Desi a fost incarcerat din anii 90, si apoi a primit o condamnare pe viata in 2001, Persico si-a mentinut puterea in fruntea familiei. Acesta a murit pe 7 martie 2019, cauzele fiind inca necunoscute.

 

Frank Cali

Ultimul mare sef mafiot decedat in ultimul an este Frank Cali. Acesta a fost ucis pe 13 martie, la o saptamana dupa Persico. Cali era seful unei alte mari familii mafiote din New York, Gambino, si este primul "boss" ucis in plina strada din 1985, cand Paul Castellano, seful aceleasi familii, a fost impuscat de John Gotti. Cali a fost asasinat de un tanar de origine italiano-americana, cauzele nefiind stiute inca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se testează, de fapt, în România. Judeţul de frontieră unde marţi s-a făcut un sigur test rapid
BRAT

Modifică setările cookies