Adevarata avere a lui El Chapo Guzman, cel mai mare traficant al zilelor noastre! Abia acum s-a aflat cati bani a facut din droguri
Sambata 30 Iunie 2018, 17:17

Adevarata avere a lui El Chapo Guzman, cel mai mare traficant al zilelor noastre! Abia acum s-a aflat cati bani a facut din droguri

Capturat in Mexic dupa ce a reusit sa evadeze o data din inchisoare, El Chapo Guzman se afla acum in custodia autoritatilor americane si isi asteapta procesul.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Joaquin "El Chapo" Guzman este considerat a fi cel mai mare si cel mai periculos traficant de droguri si lider mafiot din zilele noastre, fiind adesea vazut ca fiind chiar mai puternic decat faimosul Pablo Escobar.

El Chapo, liderul cartelului Sinaloa, se afla acum in custodia autoritatilor americane, procesul sau urmand sa inceapa in luna septembrie. El este tinut intr-o celula izolata, iar vizitele sale sunt limitate si permanent supravegheate.

Traficantul mexican, a carui varsta exacta nu este cunoscuta, presa mexicana spunand ca are intre 61 si 63 de ani, ar fi vinovat pentru zeci, poate chiar sute de asasinate la ordin. Pe de alta parte, de-a lungul "domniei" sale ca lider al cartelului Sinaloa, in Mexic ar fi murit peste 100.000 de oameni din cauza razboiului dintre traficanti.

Potrivit Departamentului de Justitie din SUA, adevarata avere a lui Joaquin Guzman s-ar ridica la peste 14 miliarde de dolari, bani facuti din trafic de droguri si alte activitati ilegale.

Suma dezvaluita de Departamentul american de justitie il face pe El Chapo unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei!VIDEO PROTVPLUS.RO