Virale

A învins anorexia, iar acum are un corp de indiviat! Cum arată tânăra pe care culturismul a salvat-o 

Scarlett Wilson a trecut peste depresie și anorexie cu ajutorul sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 22:07
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 22:22

Scarlett Wilson (20 ani) locuiește în Northamptonshire, Marea Britanie. Iar, încă din copilărie, s-a confruntat cu probleme medicale grave, în adolescență fiind depistată cu anorexie. 

Când avea doar 12 ani, din cauza abuzurilor pe care le-a suferit din partea colegilor de școală, Scarlett a fost diagnosticată cu depresie. Doi ani mai târziu avea să fie internată în spital timp de o lună pentru malnutriție. Acest eveniment avea să o facă să nu se mai întoarcă la școală și să opteze pentru învățâmântul de acasă.

Aflată într-o stare deplorabilă, Scarlett a fost internată într-o clinică de psihiatrie. Însă, nici măcar doctorii sau tratamentul prescris nu au reușit să o facă să se simtă mai bine. Singura salvare a tinerei a fost sportul, după cum mărturisește chiar ea pe contul oficial de Instagram. 

În scurt timp fitnessul a devenit mai mult decât o pasiune. Condiția fizică și psihică a tinerei s-a ameliorat vizibil, iar rezultatele au împins-o pe Scarlett să se gândească la performanță. A început să prticipe la concursuri de culturism și a câștigat primul loc la categoria bikini, la secția de juniori. 

Modifică setările cookies