(P) Treninguri pentru bărbați - ce culori se poartă în 2023 în loc de negru?

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 17:31
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 17:32

Treningul, o alegere clasică mai ales pentru bărbații care preferă un stil sportiv, dar nu numai. 

 

Acest articol vestimentar este din ce în ce mai iubit și mai purtat, însă nu mai este legat doar de ținuta sport care îți este necesară atunci când alergi sau când mergi la sală. Treningul este cu adevărat o revelație în lumea modei, fiind preferat mai ales pentru confortul pe care îl oferă, dar și pentru stilul pe care îl poate oferi oricărei ținute. Cum alegi treningul potrivit și ce culori se poartă în acest an, astfel încât să fii la modă, vei afla din acest articol.

Cum alegi treningul potrivit?

Există, într-adevăr, mai multe criterii de care este nevoie să ții cont atunci când alegi un trening bărbătesc potrivit, însă nu este vorba de aspecte dificil de urmărit. Este important să ții cont de ocaziile cu care îl vei purta, dar și de aspecte legate de culoare, de materiale sau de alte detalii care pot face diferența. 

Este important să alegi treningul care are materialul potrivit, pentru că acesta îți va oferi nu numai posibilitatea de a te mișca bine, ci și pe aceea de a te simți confortabil din punct de vedere termic și nu numai. Dacă alegi un trening pentru activități fizice regulate, este de preferat să alegi un trening confecționat dintr-un material sintetic sau tehnic, așa cum sunt vâscoza și poliesterul, acestea facilitând absorbția și ajutând la prevenirea transpirației. Dacă dorești, însă, să alegi un trening pe care să îl porți pe stradă, pentru o ținută șic la modă, din oferta magazinului Bolf.ro poți alege dintre modelele de treninguri de bumbac sau chiar de catifea. 

Culori la modă în 2023: treningul potrivit e mai ușor de găsit 

Anul 2023 vine cu schimbări în ceea ce privește culorile care se poartă. Însă acest lucru nu implică și apariția unor dificultăți în alegerea articolelor vestimentare potrivite. Ba chiar devine mai ușor să găsești treningul potrivit având în vedere noile cerințe sau preferințe în modă. 

Într-adevăr, este de preferat să lași deoparte clasicul negru, mai ales dacă dorești să îți transformi treningul în vedeta ținutei tale. Și ce poți alege în locul lui? Preferă treningurile colorate cu care îți poți personaliza și chiar înfrumuseța ținutele casual, sport, urbane sau șic. Treninguri în culori și nuanțe deschise pe care le poți purta cu sneakers albi, dar și treninguri în culori mai închise, însă cu elemente contrastante puternice: de exemplu, un trening gri închis sau negru cu detalii albe și roșii va face diferența și te va ajuta să arăți bine, să ieși în evidență și să ții pasul cu moda. 

Dacă alegi totuși variante de culori închise, este de preferat să alegi materiale care să atragă atenția, iar dintre acestea catifeaua ocupă un loc de cinste. Un trening negru din catifea poate fi apreciat la fel de bine ca un trening alb sau gri deschis cu detalii colorate. 

Sunt preferate, însă, culori și nuanțe precum verde-mentă sau verde neon, bordo sau portocaliu, roșu sau galben deschis. Poți alege și dintre variantele de treninguri care combină două culori care contrastează puternic, asigurându-te în acest fel că ții pasul cu tendințele în modă din acest nou an. Și negrul se poate reinventa, iar combinațiile în care poate fi purtat sunt inedite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!