Le Tour Andy Schleck Chris Froome Turul Frantei Turul Frantei

Start cu stangul in Turul Frantei! Dupa Cavendish, inca un rutier important a abandonat! Froome a cazut si el astazi:

Andy Schlek, rutierul luxemburghez al celor de la Trek Factory Racing (fosta RadioShack-Leopard) a abandonat si el Turul Frantei, dupa ce Mark Cavendish a parasit turul inca din prima etapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 18:33
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 18:44

Inca o victima in Turul Frantei, dupa ce britanicul Mark Cavendish, unul dintre cei mai buni sprinteri ai lumii, a abandonat in urma unei cazaturi suferite in prima etapa. Luxemburghezul Andy Schlek (29 de ani) s-a accidentat in etapa de ieri, dupa o cazatura, si va avea nevoie de operatie.

"Ligamentele si meniscul de la genunchiul drept au fost lezate in urma cazaturii. Andy Schlek nu va lua startul in etapa a patra a Turului Frantei", a fost comunicatul dat dimineata de Trek Factory Racing (TRF).

Andy Schlek, castigator al Turului Frantei in 2010, va face un control amanuntit in Elvetia, la basel.

Pe langa Schlek, si Chris Froome, castigatorul editiei din 2013, a avut probleme, acesta lovindu-se la incheietura mainii drepte dupa o cazatura suferita in etapa a 4-a.

"Are numeroase contuzii. Se plange si de incheietura mainii, insa trebuie sa mai asteptăm putin pentru a vedea despre ce este vorba...", a declarat medicul Turului, Florence Pommerie.

Chris Froome a cazut la putin timp dupa start si s-a ciocnit cu un rutier din fata lui. Doi coechipieri de la Sky s-au oprit si l-au ajutat pe britanic sa revina in pluton.

Modifică setările cookies