"Am si acum precontractul semnat de Messi!" Echipa care crede ca il poata transfera de la Barca pe Messi
Duminica 08 Ianuarie 2017, 20:56

"Am si acum precontractul semnat de Messi!" Echipa care crede ca il poata transfera de la Barca pe Messi

PSG, Man City sau Real Madrid viseaza sa-l aduca pe Messi. Insa un alt club chiar crede ca o poate face!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

BATE CUPA! Craiova - Botosani, joi, 20:30, in direct la PRO X!

Inter Milano pregateste un asalt la Lionel Messi! Patronii din China ai echipei din Serie A sunt gata sa plateasca orice suma de bani pentru a-l transfera pe Messi - Inter vrea sa revina in elita fotbalului european.

Nu este prima data cand Inter incearca transferul lui Messi - consilierul echipei din 2006, Luisito Suarez, sustine ca Messi si-a dat atunci acordul pentru transfer: "L-am fi putut transfera pe Messi cand la Barcelona erau Deco, Ronaldinho si Eto'o in atac. Inca mai am precontractul semnat de Messi" a spus acesta, citat de The Sun.

Iar Inter Milano este hotarata sa incerce din nou marele transfer si sa plateasca orice suma doreste Barcelona - Inter a fost preluata de Suning Holdings Group iar Messi este tinta numarul 1.0 comentarii
Iohannis, despre amenințările la adresa României: a folosit o expresie în engleză pentru a descrie cele mai mari pericole
BRAT