Simona Halep, locul 4 in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume! Cati bani a primit in 2018: Serena Williams a incasat de 3 ori mai mult

Simona Halep, locul 4 in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume! Cati bani a primit in 2018: Serena Williams a incasat de 3 ori mai mult

Anul in care Simona Halep a castigat primul Grand Slam din cariera i-a adus si o suma importanta in conturi.

Forbes a dezvaluit recent topul celor mai bine platite sportive din lume iar toate cele 5 aflate in varful clasamentului sunt jucatoare de tenis! Simona Halep este pe locul 4 cu 10.2 milioane de dolari! Halep si rotunjit veniturile gratie contractelor de sponsorizare cu Nike, Wilson, Mercedes sau Hublot, insa mai ales datorita premiilor din partea WTA!

Din suma incasata, 6.2 milioane de euro au ajuns la Halep datorita rezultatelor de pe teren! Ca o comparatie, Naomi Osaka a incasat de 4 ori mai multi bani din sponsorizari decat Simona Halep!

Pe primul loc in clasament este Serena Williams, cu de 3 ori mai multe incasari decat Simona Halep. Asta desi Halep a castigat mai mult din premiile turneelor la care a participat! Serena a castigat insa 25 de milioane de euro de pe urma contractelor de sponsorizare.

Iata topul:

Serena Williams - $29.2 million
Naomi Osaka - $24.3
Angelique Kerber - $11.8 million
Simona Halep - $10.2 million
Sloane Stephens - $9.6 million


 

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastrul lăsat în urmă de Dăncilă, în PSD. Partidul este înglodat în datorii uriașe
BRAT