Simona Halep, eliminata de la Miami | Explicatiile lui CTP: "Sunt doua motive care au dus la rezultatul asta!"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2019, 08:42

	Simona Halep, eliminata de la Miami | Explicatiile lui CTP: "Sunt doua motive care au dus la rezultatul asta!"

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova in semifinalele turneului de la Miami, scor 5-7, 1-6.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca infrangerea Simonei nu poate fi pusa pe seama intreruperilor cauzate de ploaie.

"Nu cred ca aceste intreruperi au influentat in vreun fel acest rezultat. Este vorba de doua lucruri aici. In primul rand, serviciul Simonei, care nu a functionat."

"Daniel Dobre, care a fost chemat la banca - la 5-4, parca, i-a spus un lucru esential, i-a spus: <<Serviciul e problema, nu ai energie in serviciu, Simona, impinge mai mult in picioare! N-a reusit Simona sa execute un serviciu sigur si de-aici a pierdut.>>"

"Ce s-a intamplat cu Pliskova, in complementar? Pliskova si-a dat seama, la 5-3, ca va pierde, asa cum a pierdut de-atatea ori in fata Simonei, ca a intrat in jocul ei, si atunci a smucit. Si-a dat seama ca pana atunci nu riscase suficient. Si-a asumat lovituri decisive si i-au intrat nu mai putin de 4 astfel de lovituri si e o regula nescrisa in tenis, ca daca reusesti sa faci trei puncte legate pe mana ta, nu pe greseala adversarei, atunci iti recapeti increderea. E, asta s-a intamplat si din acel moment, Pliskova a lovit foarte increzatoare in jocul ei, in vreme ce Simona era destabilizata de ineficienta la serviciu. Asta a fost povestea", a spus CTP la Digi24.

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 7-5, 6-1. Meciul a fost intrerupt de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, pentru o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, pentru 70 de minute.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies