VIDEO Mesajul de milioane transmis de Gheorghe Hagi lui Ilie Năstase, la jumătate de secol de când „Nasty” devenea primul număr 1 ATP

Gheorghe Hagi Ilie Nastase Tenis Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 23 August 2023, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 23 August 2023, 17:29

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj deosebit lui Ilie Năstase, pe care îl consideră idol și căruia i-a mulțumit pentru inspirația oferită. 

Gheorghe Hagi (58 de ani) i-a transmis un mesaj special unuia dintre idolii săi, Ilie Năstase (77 de ani), la 50 de ani de la momentul în care tenismenul român devenea primul număr 1 ATP din istorie.

Supranumit „Maradona din Carpați”, Hagi i-a mulțumit celui mai bun tenismen pe care l-a avut țara noastră pentru inspirația și curajul oferite în vremurile trecute.

  • Gheorghe Hagi / Sport Pictures.

Gheorghe Hagi: „Ilie Năstase este unul dintre idolii mei.”

„Ilie Năstase este unul dintre idolii mei. Cred că nu doar al meu, ci al tuturor din România. Când ajungi număr unu în lume, e clar că el a devenit idol pentru toată lumea din România.

Am un respect total pentru Ilie, pentru dedicația lui, pentru puterea, forța și talentul pe care le-a avut. Ne-a inspirat pe toți, ne-a dat curaj să sperăm, în epoca ce-a fost. El a devenit număr unu, iar din acest punct de vedere nu poate să îl egaleze nimeni. E special, l-am cunoscut bine după aceea, suntem prieteni, e un om deosebit și îi urez sănătate,” a declarat Gheorghe Hagi, în conferința de presă organizată înaintea partidei tur a play-off-ului pentru calificarea în grupele Conference League, pe care Farul Constanța urmează să îl dispute împotriva clubului HJK din capitala Finlandei. 

Farul Constanța - HJK Helsinki, meci din play-off-ul Conference League transmis ÎN DIRECT de Pro Arena și VOYO, joi, de la ora 20:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!