Le-a bătut Kazahstanul, dar au fost invitate la Cupa Billie Jean King: România are motive să se considere nedreptățită

Cupa Billie Jean King Horia Tecau Iga Swiatek Polonia tenis Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 12 Mai 2023, 10:25
Data actualizarii: Vineri 12 Mai 2023, 10:27

Polonia a fost invitată la turneul final al Cupei Billie Jean King, deși a fost învinsă de Kazahstan în barajul decisiv. 

Echipa Poloniei a primit un wildcard din partea Federației Internaționale de Tenis, prin care va putea participa la turneul final al Cupei Billie Jean King, din săptămâna 7-12 noiembrie, în ciuda faptului că au pierdut barajul decisiv pentru calificare, scor 1-3 la meciuri, în fața Kazahstanului.

Țara numărului 1 WTA a fost invitată deși nu va fi gazdă a competiției finale și se va afla într-o situație privilegiață, în raport cu România, care va disputa baraj pentru menținerea în Grupa I Mondială, în toamnă.

Magnetul Igăi Swiatek: Polonia, invitată la turneul final al Cupei Billie Jean King, de la Sevilla 

Echipa condusă de căpitanul nejucător, Horia Tecău, a fost la un pas de a reuși calificarea la turneul final, conducând cu 2-0 la meciuri în Slovenia și pierzând avantajul primei zile, pe parcursul următoarelor două.

Spania, Cehia, Franța, Italia, Germania, Kazahstan, SUA, Canada, Slovenia, Polonia, Elveția și Australia sunt cele 12 participante anunțate pentru ediția 2023 a Cupei Billie Jean King. Campioana en-titre este Elveția. 


Imaginea istorică cu fostul președinte: Hănescu dezvăluie ce i-a spus Traian Băsescu înainte de plecarea la Olimpicele din Beijing

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!