HALEP, OUT DE LA DUBAI | Reactia Simonei dupa esecul cu Bencic! "Visez la numarul 1 mondial" Romanca a explicat ce a impiedicat-o sa castige

HALEP, OUT DE LA DUBAI | Reactia Simonei dupa esecul cu Bencic! "Visez la numarul 1 mondial" Romanca a explicat ce a impiedicat-o sa castige

Simona Halep a pierdut in sferturi la Dubai. 

A fost invinsa de Belinda Bencic. Elvetianca s-a impus in trei seturi, scor 4-6 6-4 6-2, si a incheiat parcursul Simonei la Dubai. 

Dupa meci, Halep a dezvaluit ca s-a simtit obosita si a avut probleme la tendon. 

"Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Si in meciul precedent am simtit putin. Piciorul stang m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur si simplu obosita", a marturisit Simona la conferinta de presa. 

Totusi, Halep nu s-a sfiit sa-si laude adversara, pe care a caracterizat-o drept una de mare viitor. 

"E foarte agresiva. Loveste mingea destul de tare, din orice pozitie. Asta te face sa simti presiune si sa nu ai mult timp de reactie. De asemenea, serveste bine. Cred ca e o jucatoare completa, capabila sa joace un tenis foarte bun", a spus Halep despre adversara ei. 

Simona a marturisit ca e multumita de faptul ca se afla pe locul 2 in lume, insa tinta ei este sa revina pe fotoliul de lider mondial. 

"E abia a doua luna a anului, asa ca e OK. Nu e rau deloc sa fii a doua in lume. Ma bucur de moment, dar visez la numarul unu mondial", a incheiat Simona. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru, vizită la Spitalul Județean Neamț: Am venit să fac o schimbare de management
BRAT