CUTREMUR IN TENIS: ILIE NASTASE A DEMISIONAT

Autor: Sport.ro
Marti 12 Februarie 2008, 14:32
FEDERATIA DE TENIS RAMANE FARA PRESEDINTE

Mediafax / Fostul tenisman Ilie Nastase a anuntat ca a demisionat din functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, informeaza Biroul purtatorului de cuvant al Agentiei Nationale pentru Sport.

Nastase spune ca principalul motiv al deciziei sale il constituie o decizie judecaoreasca data in cazul Bazei Sportive Vointa, pe care fostul tenisman dorea sa o transforme in academie de tenis. Un al motiv al demisiei sale este cel legat de faptul ca presa centrala a scris ca FRT ar fi umflat cheltuielile de organizare ale meciului de Cupa Davis dintre Romania si Franta, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Sibiu.
"Demisie - Datorita ultimelor evenimente petrecute in tenisul romanesc, datorita faptului ca nu exista nicio perspectiva reala de a realiza Academia de Tenis Ilie Nastase, pentru care ma zbat de opt ani de unul singur, la care se adauga hotararea abuziva a Judecatoriei Timis, data de judecatorul Cioaba Emilia, ma declar invins de coruptia din justitia romana", se arata in textul demisiei inaintate de Nastase presedintelui ANS, Octavian Bellu, informeaza Mediafax

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies