Acuzata ca a TRISAT, Mihaela Buzarnescu ofera prima reactie. De ce s-a retras de la US Open

Acuzata ca a TRISAT, Mihaela Buzarnescu ofera prima reactie. De ce s-a retras de la US Open

Mihaela Buzarnescu spune ca nu s-a retras de la US Open in ultima clipa pentru bani. 

Buzarnescu spera sa revina pe teren chiar la US Open dupa accidentarea de la Rogers Cup, insa ea nu a reusit sa se recupereze complet si a ales sa se retraga din prima partida.

Jucatoarea care ar fi profitat de retragerea Mihaelei a acuzat-o pe romanca de faptul ca a ales sa procedeze asa pentru a incasa premiul oferit in primul tur. In cazul in care o jucatoare se retrage in ziua meciului, banii sunt impartiti intre cele doua jucatoare, 27.000 de dolari in cazul de fata.


"Am vazut aceste declaratii. Am fost contactata, Minella mi-a trimis un mesaj. Din pacate pentru ea, eu am respectat toate regulile ITF. Am discutat inclusiv cu presedintele ITF, care a facut aceste reguli. Am discutat si cu cei de la WTA, iar ei m-au incurajat sa raman inscrisa pana in ultima clipa la turneu. Pur si simplu am respectat toate regulile. Inclusiv medicii de la US Open mi-au spus ca pot juca daca vreau, ca sunt apta, am facut teste, doar ca in ziua meciului mi-a fost teama, nu am vrut sa risc”, a spus Buzarnescu, potrivit Antena 1.


Buzarnescu are programata revenirea pe teren pe 23 septembrie, la Wuhan, in China, acolo unde este inscrisa si Simona Halep. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies