A uitat de Sharapova si e gata sa se insoare cu o femeie cu 12 ani mai mare decat el! Dimitrov a spus totul despre relatia cu Nicole Scherzinger

Grigor Dimitrov Nicole Scherzinger Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 12:39
Data actualizarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 12:45

Grigor Dimitrov si Nicole Scherzinger s-au intalnit la finalul anului 2015, iar acum au o relatie foarte serioasa si sunt pregatiti sa-si intemeieze o familie impreuna.

Intr-un interviu recent, Grigor Dimitrov a vorbit despre obiectivele sale atat pe teren, cat si in afara lui.

Bulgarul a fost sincer si a recunoscut ca are teluri inalte: "Fara vise, esti un om pierdut. Exista intotdeauna un vis, pentru mine, in vestiar, inainte de meciuri, dar si dincolo de teren. Mi-ar placea sa am o familie frumoasa intr-o zi, sa castig turnee de Grand Slam, mi-ar placea ca ai mei copii sa ma vada jucand inainte sa ma retrag. Este vorba de lucruri simple", a declarat tenismenul in varsta de 27 de ani, care are o relatie serioasa de doi ani cu Nicole Scherzinger (39 de ani).

Bulgarul a mai facut o marturisire de curand si a recunoscut ca desi programul lor nu se suprapune mereu, faptul ca se sprijina reciproc le ajuta relatia sa creasca in fiecare zi. "Cred ca succesele noastre au venit pentru ca ne ajutam reciproc. Distanta si programele noastre sunt cu adevarat o problema, dar asta este. Asa merg lucrurile pentru moment."

Intrebat daca au jucat vreodata tenis impreuna, Grigor a comentat: "Am luat-o o data pe teren. Are o coordonare excelenta, dar suntem mereu presati de timp incat incercam sa-l petrecem doar pentru noi. Nu pe terenul de tenis sau in studio. Apreciem mult cand putem fi doar noi".

Grigor planuieste sa mearga impreuna cu Nicole in vacanta dupa Wimbledon 2018: "Acesta este cel mai bun scenariu. Dupa Wimbledon, este cel mai potrivit moment sa iti iei putin timp pentru tine", a concluzionat sportivul de pe locul 6 ATP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!