Transylvania Open 2023 Gabriela Ruse Tamara Korpatsch Tenis

GALERIE FOTO A câștigat Transylvania Open 2023 cu un os rupt! Ce i s-a întâmplat jucătoarei care a învins-o pe Gabriela Ruse 

Tamara Korpatsch a câștigat ediția 2023 a Transylvania Open, competiție transmisă în direct de Pro Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 10:40
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 10:48

Tamara Korpatsch (28 de ani, 71 WTA) a devenit, în premieră, campioană de turneu WTA, la Cluj-Napoca, însă performanța nu a fost realizată fără sacrificii enorme.

Sportiva germană care a învins-o pe Gabriela Ruse, scor 6-3, 6-4, în ultimul act al Openului Transilvaniei, a anunțat pe X că a jucat cu os rupt competiția transmisă de Pro Arena și VOYO. 

Gabriela Ruse a fost jucătoarea care a cerut time-out-uri medicale, în timpul finalei Transylvania Open 2023

„Din păcate, trebuie să iau o pauză de 3-4 săptămâni de la tenis. A început să mă doară piciorul în setul 3 al meciului din primul tur.

Am continuat să joc tot turneul cu dureri groaznice. Din păcate, osul meu sesamoid de la piciorul drept este rupt,” a scris Tamara Korpatsch pe platforma de socializare, potrivit ProSport.

Faptul că ambele finaliste ale Openului Transilvaniei s-au confruntat cu dureri uriașe la nivelul picioarelor confirmă un aspect pe care majoritatea jucătoarelor participante l-au semnalat, anume lentoarea suprafeței, care a condus la numeroase puncte lungi, care favorizează, din nefericire, apariția epuizării și a accidentărilor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!