EXCLUSIV Victor Becali trage o concluzie despre Dennis Man: ”Sunt convins”

Dennis Man Parma Victor Becali Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 08:37
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 08:36

Dennis Man (25 de ani) se află la Parma din ianuarie 2021.

Cotat la 6.5 milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român mai are contract cu echipa din eșalonul secund al Italiei până la finele stagiunii 2024/25.

Victor Becali trage o concluzie despre Dennis Man: ”Sunt convins”

Dennis Man a traversat până acum un sezon de vis în echipamentul Parmei. Mai mult, fotbalistul a avut evoluții solide și la echipa națională de fotbal a României.

Așadar, Victor Becali, agentul jucătorului, a menționat că Man se simte excelent la Parma și a susținut că echipa va promova la finele actualei stagiuni în prima divizie.

Dennis Man a înscris în sezonul în curs 11 goluri, în 28 de apariții în Serie B. Pe deasupra, internaționalul român și-a trecut în cont și cinci pase decisive.

”A spus că el se simte foarte bine la Parma. Sunt convins că vor promova. E important pentru el că a avut evoluții bune, joacă, are continuitate. Dacă face un an în Serie A lucrurile vor sta cu totul altfel.

Man e deja matur, știe ce vrea, știe pe ce drum merge. Nu e neapărat gândul lui că vrea să plece la o altă echipă”, a spus Victor Becali într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2021 pentru 11 milioane de euro, de la FCSB, moment în care era estimat de site-urile de specialitate la 6.5 milioane de euro.

Parma a pus stăpânire pe fruntea clasamentului din Serie B cu 66 de puncte și se află la cinci lungimi în fața ocupantei poziției secunde, Como (61p).

Echipa pregătită de Fabio Pecchia a înregistrat, așadar, până în clipa de față, 19 victorii, nouă rezultate de egalitate și patru înfrângeri, după 32 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!