"Va dati seama ce inseamna Olaroiu?" Dezvaluiri spectaculoase despre Oli in lumea araba. Cum s-au indragostit seicii de el

"Va dati seama ce inseamna Olaroiu?" Dezvaluiri spectaculoase despre Oli in lumea araba. Cum s-au indragostit seicii de el

In timp ce Liga I traieste doar din banii pentru drepturile TV, cei mai importanti antrenori din tara in ultimii 15 ani joaca pe banii seicilor din Golf.

Olaroiu, Reghecampf si Piturca sunt cele trei nume importante ale Romaniei care au cucerit lumea araba in ultimii ani. Fiecare este platit regeste, iar Sumudica explica de ce Romania are o expunere atat de buna in tarile arabe.

Sumi povesteste ca Olaroiu e motivul pentru care seicii arabi mizeaza tot mai des pe antrenorii romani. Niciodata nu iau decizii fara sa se sfatuiasca cu fostul antrenor al Stelei.

"In Golf, in partea aceea, datorita lui Olaroiu se intampla tot ce se intampla, fiindca Olaroiu, exact ca Steaua, de exemplu, cum se vinde Steaua, asa si Olaroiu a facut niste rezultate incredibile. si usor-usor lumea a avut incredere in antrenorii romani".

"Si eu am fost un an de zile acolo si primul lucru cand m-au pus antrenor, l-au sunat pe Oli sa intrebe de mine. Deci va dati seama ce inseamna Olaroiu, este formator de opinie!".

"Acolo sunt banii, acolo sunt banii, e clar, e foarte greu in momentul de fata, cu tot respectul pentru toti antrenorii romani, in afara de Contra, sa patrunzi in Europa, e greu sa antrenezi in Europa", a povestit Sumudica pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies