Contre intre Burleanu si Olaroiu: Reactia presedintelui FRF dupa ce omul dorit la nationala Romaniei a ajuns selectionerul Arabiei

Contre intre Burleanu si Olaroiu: Reactia presedintelui FRF dupa ce omul dorit la nationala Romaniei a ajuns selectionerul Arabiei

Olaroiu este noul selectioner al Arabiei Saudite. FRF l-ar fi vrut la nationala Romaniei, dar nu a stiut sa negocieze, sustine antrenorul roman.

A fost dorit cu adevarat Olaroiu la nationala Romaniei? Aceasta este una dintre intrebarile aparute in ultimele zile, dupa ce tehnicianul a fost numit ca selectioner al nationalei Arabiei Saudite.

Imediat dupa startul discutiilor intre Olaroiu si nationala Arabiei Saudite, tehnicianul roman a vorbit in Adevarul despre momentul in care a fost pe lista FRF si de ce atunci nu s-a putut sa isi lase echipa de club, iar acum se poate.

"Sauditii au venit aici, au discutat cu oficialii clubului, cu guvernatorul orasului Dubai. Au obtinut acordul celor de la Al-Ahli ca eu sa conduc nationala lor in Cupa Asiei. FRF mi-a cerut sa vorbesc cu cei de la Al-Ahli despre posibilitatea venirii mele la nationala Romaniei. Apoi, nu mi-au mai dat niciun semn.", a fost declaratia data de Cosmin Olaroiu in Adevarul.

Razvan Burleanu a comentat astazi intr-o conferinta de presa situatia lui Cosmin Olaroiu si motivul pentru care acesta nu a ajuns la nationala Romaniei: "Cosmin Olaroiu a spus ca nu poate pleca de la echipa", a declarat Burleanu.

Burleanu a vorbit astazi si despre situatia lui Victor Piturca - "Un antrenor priceput se impune in orice campionat", dar si despre plecarea lui Cosmin Contra de la Getafe in China: "Un antrenor foarte bun, singurul care antrena in occident. Nu ar trebui sa plece de la Getafe."

Tot astazi, Burleanu a confirmat ca Mihai Teja nu va mai fi selectionerul nationalei de tineret a Romaniei: "Din iarna, nationala de tineret va avea un nou selectioner. Vom face clauze sa nu mai poata pleca antrenorii atat de usor."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies