ULTIMA ORA | Razvan Lucescu e tot mai aproape de mutarea carierei! Echipa care il asteapta imediat dupa incheierea sezonului din Grecia: "E numarul 1 in acest moment"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Martie 2019, 17:54

	ULTIMA ORA | Razvan Lucescu e tot mai aproape de mutarea carierei! Echipa care il asteapta imediat dupa incheierea sezonului din Grecia: "E numarul 1 in acest moment"

Presa din Turcia anunta ca Razvan Lucescu este "numarul 1" pe lista lui Besiktas in acest moment. Antrenorul roman este foarte aproape sa-i aduca primul titlu lui PAOK dupa mai bine de 3 decenii de asteptare.

Razvan Lucescu si PAOK fac un sezon perfect in Grecia. Echipa romanului e neinvinsa si are prima sansa la castigarea titlului. PAOK nu a cucerit cel mai important trofeu al fotbalului elen de mai bine de trei decenii!

Sub contract cu PAOK, Razvan Lucescu spune ca e cu gandul numai la formatia elena si la castigarea titlului. El recunoaste, insa, ca la vara se va gandi si la alte oferte.

"In prezent, toata atentia mea este indreptata catre PAOK. Suntem intr-un moment foarte important in campionat, asa ca voi putea sa ma gandesc la astfel de propuneri la finalul sezonului", a spus Razvan Lucescu, potrivit publicatiei elene Gazzetta.

"Razvan Lucescu, primul pe lista lui Besiktas"


Presa din Turcia scrie ca Besiktas, care se va desparti de Senol Gunes la vara, antrenorul urmand sa plece la nationala, l-a trecut pe Razvan Lucescu in capul listei de transferuri. Turcii, care au mai fost pregatiti si de Mircea Lucescu, ii va propune lui Razvan "conditii financiare foarte bune", scrie Futbol Arena.

Grecii au anuntat ca mai semneaza pe un an cu PAOK


Lucescu se bucura de dragostea fanilor din Salonic si este aproape de o performanta istorica. El poate castiga primul titlu al lui PAOK dupa mai bine de trei decenii de asteptare.

Razvan Lucescu are o relatie foarte buna si cu patronul Ivan Saavidis, recunoscut pentru excentricitatile sale. Presa din Grecia, prin vocea jurnalistilor de la Sportime.gr, noteaza ca Saavidis i-a propus lui Razvan prelungirea contractului, iar acesta ar fi acceptat.

In varsta de 50 de ani, Razvan Lucescu ar putea semna pana in 2020 cu PAOK.

Totusi, prelungirea contractului nu inseamna neaparat ca Lucescu va ramane la Salonic, mai ales daca turcii vor veni cu o oferta de nerefuzat atat pentru el, cat si pentru club.

Potrivit jurnalistilor de la Istanbul, alte nume de pe lista lui Besiktas sunt Abdullah Avci si Sergen Yalcin.
 

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies