VIDEO "Splendid!". George Pușcaș a avut nevoie de 25 de minute pentru a-i impresiona pe italieni în Genoa - Palermo

Genoa George Puscas mirko pigliiacelli Palermo radu dragusin Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 12:30
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 12:29

Genoa, echipa la care joacă George Pușcaș, Radu Drăgușin și Denis Drăguș, a învins Palermo, scor 2-0, în cadrul rundei cu numărul 24 din Serie B.

Cu Pușcaș și Drăguș rezerve, dar cu Radu Drăgușin titular în centrul defensivei, Genoa a deschis scorul în minutul 25. Islandezul Albert Gudmundsson l-a învins pe Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universității Craiova, cu un șut bine plasat.

Genoa - Palermo 2-0. Pușcaș a reușit un assist. Au mai jucat Drăgușin, Drăguș, Nedelcearu și Pigliacelli

Drăguș și Pușcaș au intrat pe teren în minutul 72, iar ultimul a reușit un assist în prelungiri pentru golul lui Filip Jagiello, care a stabilit scorul final: Palermo - Genoa 2-0.

La Palermo a jucat și fundașul Ionuț Nedelearu, care a încasat un cartonaș galben în prelungri.

Deși a jucat puțin peste 25 de minute, George Pușcaș a impresionat prin assist-ul din prelungiri, o centrare excelentă din flancul drept în fața porții pentru Jagiello, care a înscris fără emoții.

"A intrat bine, așa cum s-a întâmplat adesea în ultima vreme. Assist-ul de la golul lui Jagiello a fost splendid", a scris TMW despre Pușcaș, pe care l-a notat cu 6,5.

Aceeași publicație italiană i-a notat cu 6 pe Drăgușin, Nedelcearu și Pigliacelli.

Grație victoriei de vinerii seară, Genoa și-a consolidat poziția secundă în Serie B, direct promovabilă, cu 43 de puncte, la opt lungimi în spatele liderului Frosinone, care are și un meci mai puțin. Podiumul este completat de Reggina (39p).

De partea cealaltă, Palermo se află acum pe locul 6, cu 34 de puncte. Ocupantele pozițiilor 3-8 merg la finalul sezonului într-un play-off pentru promovarea în Serie A.

VIDEO Rezumat Genoa - Palermo 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!