Rasturnare incredibila in cazul lui Mutu? "Briliantul" si-a anuntat transferul la Petrolul, dar ar putea sa rateze mutarea! Anuntul facut astazi:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Decembrie 2013, 20:13

►Special toata ziua “Transfer in arest!”, luni IN DIRECT la Sport.ro: DECIZIA FINALA!

Adrian Mutu a facut un anunt cu adevarat fantastic in urma cu doua saptamani, atacantul de 34 de ani anuntandu-si revenirea in fotbalul romanesc dupa mai bine de un deceniu.

Chiar daca a spus ca mutarea este ca si facuta, Mutu ar putea in cele din urma sa rateze sansa de a juca pentru petrolul, actualii sai sefi spunand ca nu se vor desparti asa usor de el.

Alain Orsoni, presedintele lui Ajaccio, a declarat:

"Mutu este inca jucatorul lui Ajaccio, mai are un an si jumatate de contract cu noi. Cred ca s-a grabit cand si-a anuntat transferul la Petrolul. In acest moment nu e nimic realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus ca l-ar dori Petrolul, mi-am dat acordul de principiu ca el sa fie imprumutat, am discutat, tot in principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu inseamna nimic.

Daca transferul se va face, se va face in ianuarie. Dar atunci, in perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie sa faca o oferta concreta de imprumut, iar noi sa-i dam curs. Suta la suta, in acest moment Mutu este jucatorul lui Ajaccio, chiar am fost surprinsa ca in presa din Romania se vorbeste de el ca de un fotbalist al Petrolului", a spus Alain Orsoni, citat de stiridesport.ro

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT