Stranieri

Nicolae Stanciu a dat cartile pe fata! De ce a plecat de la Sparta! Declaratie uimitoare despre un fost antrenor: "Am avut rezultate slabe cu el!"

Nicolae Stanciu a vorbit in presa din Cehia despre despartirea de Sparta Praga si revenirea in aceasta tara in tricoul Slaviei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 14:36
Data actualizarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 14:41

La inceputul anului, mijlocasul roman isi anunta despartirea de Sparta Praga si semna cu Al Ahli. Acesta a stat, insa, doar jumatate de an in Arabia Saudita si a revenit apoi in Cehia, acolo unde a semnat cu Slavia Praga, rivala de moarte a fostei echipe din aceasta tara. 

Stanciu a vorbit intr-un interviu pentru revista ceha Half despre motivele despartirii de Sparta si a marturisit ca relatia sa cu antrenorul Zdenek Scasny a fost una defectuoasa. 

"La inceput, totul a fost bine, dar la final nu a mai fost asa. Nu am avut o relatie buna cu antreorul Zdenek Scasny si am avut rezutate slabe. In decembrie a venit prima oferta, pe care clubul a refuzat-o, dar eu le-am zis ca vreau sa plec", a explicat Stanciu. 

Daca antrenorul de la Sparta nu l-a influentat pozitiv, romanul a marturisit ca actualul sau tehnician este un om cu care are o relatie excelenta. 

"Cand am venit la Slavia, antrenorul Jindich Trpisovsky mi-a spus ca, atunci cand am plecat de la Sparta, era foarte sigur ca o sa revin la Plaga, pentru ca el ma dorea. Inainte de transferul la Slavia am comunicat foarte mult cu el. Coechipierii m-au ajutat foarte mult si m-au facut sa simt ca fac parte din echipa", a comentat Nicolae Stanciu. 

Modifică setările cookies