Stranieri

Fotbal Made in China | Infrangeri pe linie pentru romanii din campionatul chinez: Tanase se pregateste de nationala, dar echipa sa e la retrogradare

Dan Petrescu, Marius Constantin, Bicfalvi si Tanase au pierdut cu totii in ultima etapa din campionatul Chinei. Echipa fostului stelist Tanase a ajuns la doua puncte de retrogradare, in timp ce mijlocasul a fost trecut de selectionerul Iordanescu pe lista preliminara a stranierilor pentru meciurile cu Finlanda si Feroe.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Septembrie 2015, 17:09
Data actualizarii: Duminica 27 Septembrie 2015, 17:21

Romanilor nu le merge prea bine in China. Etapa cu numarul 27 a campionatului chinez a adus infrangeri pentru formatiile la care activeaza Dan Petrescu, Marius Constantin, Eric Bicfalvi si Cristian Tanase.

Jiangsu Guoxin Sainty, formatia lui Dan Petrescu si Marius Constantin, a pierdut pe teren propriu meciul cu Chongqing Lifan, scor 1-2. In aceasta partida, Marius Constantin a fost doar rezerva.

De cealalta parte, Liaoning Whowin, cu Eric Bicfalvi integralist, a pierdut cu 0-1 meciul cu Henan Jianye.

In fine, Tianjin Teda, formatia lui Cristian Tanase, a pierdut cu Guangzhou R&F, fosta echipa a lui Dan Petrescu, si a ajuns la doar doua puncte de zona retrogradabila.

Clasamentul primei ligi din China

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies