Final absolut DEMENT pentru Sumudica! Adversara a primit penalty in minutul 96, s-a executat abia in minutul 102! Ce s-a intamplat dupa decizia VAR

Marius Sumudica a obtinut o victorie uriasa pentru Al Shabab!

Fara Budescu, dar cu Gaman integralist, Al Shabab a reusit sa castige cu 2-1 pe terenul celor de la Ohud Medina si a revenit pe locul 3 in clasament, peste Al-Jazira! Finalul a fost insa unul absolut nebun! Desi juca in 10 oameni, Medina a pus presiune si a obtinut un penalty in minutul 96!

Portarul Ben Mustapha a avut o interventie imprudenta iar arbitrul Viktor Kassai nu a ezitat si a aratat punctul cu var! Totusi, Kassai a decis sa consulte sistemul VAR - nu pentru a schimba decizia, ci pentru a vedea daca se impune si cartonas rosu pentru portarul lui Al Shabab la intrarea dura!

Sumudica efectuase deja toate schimbarile si se pregatea sa trimita in poarta un jucator de camp! Pana la urma, Kassai a decis sa-i acorde doar cartonas galben lui Ben Mustapha, cel care a avut nevoie si de ingrijiri medicale! Intr-un picior, Ben Mustapha a ramas in poarta insa Carl Medjani a trimis pe langa poarta!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies