VIDEO Dennis Man, pe urmele lui Alessandro Del Piero, Paolo Rossi, Toto Schillaci sau Ciro Immobile!

Dennis Man Alessandro del Piero Ciro Immobile Paolo Rossi Toto Schillaci Stranieri Dennis Man înscrie pe bandă rulantă pentru Parma
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 17:58
Data actualizarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 17:58

Românul de la Parma a început goana după titlul de golgheter în Serie B.

Dennis Man a făcut un nou meci mare duminică în Parma - Sudtirol 2-0, în care a înscris din nou, de data aceasta din penalty.

”Man è super”, a scris Parma Today despre român, care a fost lăudat și de antrenorul Fabio Pecchia: ”Sunt mândru de jucătorul Dennis Man, dar aștept îmbunătățiri continue de la toți jucătorii noștri”.

Internaționalul român a ajuns astfel la 6 goluri și o pasă decisivă în acest sezon din Serie B, la care se adaugă 2 goluri și un assist în Coppa Italia.

În clasamentul golgheterilor din Serie B, Man a urcat până pe pe locul 3, iar forma arătată în ultimele etape îl recomandă pentru titlul de cel mai bun marcator din liga secundă italiană în acest sezon.

De-a lungul anilor, trofeul de golgheter în Serie B a fost cucerit de fotbaliști de top ca Alessandro Del Piero, Paolo Rossi, Salvatore ”Toto” Schillaci sau Ciro Immobile, pe lista selectă aflându-se și Federico Piovaccari, fostul atacant de la FCSB.

Clasamentul golgheterilor din Serie B în acest sezon

8 goluri: Coda (1 din penalty; Cremonese)

7 goluri: Casiraghi (5 din penalty; SudTirol)

6 goluri: Benedyczak (4 din penalty; Parma), Man (1 din penalty; Parma)

5 goluri: Borini (3 dini penalty; Sampdoria), Mendes (2 din penalty; Ascoli)

4 goluri: Brunori (2 din penalty; Palermo), Cutrone (Como), Odogwu (SudTirol), Pierini (Venezia), Vandeputte (1 din penalty, Catanzaro)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!