Galatasaray Alexandru Cicaldau Fenerbahce Olimpiu Morutan Stranieri

VIDEO Galatasaray - Fenerbahce 1-2 | Moruțan, pasă decisivă de gol. Crespo dă lovitura Galatei în minutul 94

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în derby-ul din Super Lig pe care Galatasaray l-a jucat cu Fenerbachce. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 19:50
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 20:52

Final de meci!

Minutul 94 - GOOOL Fenerbahce! Crespo dă lovitura de grație în minutele de prelungire cu un șut puternic și bine plasat, cu care îl învinge pe portarul lui Galatasaray. 

Minutul 84 - GOOOL (anulat) Galatasaray! Diagne marchează, însă golul este anulat prin decizie VAR din cauza unui fault. 

Minutul 70 - Ratare mare pentru Galatasaray! Cicâldău primește o minge la marginea careului, șutează plasat, dar mingea este respinsă la limită de portar. 

Minutul 66 - Olimpiu Moruțan este scos de pe teren, iar în locul lui intră Diagne.

Minutul 33 - Gesturile lui Ozil incită fanii celor de la Galatasaray, iar între jucătorii celor două formații apar incidente. Partida este oprită câteva minute, iar aribtrul avertizează mai mulți fotbaliști cu cartonaș galben.

Minutul 31 - GOOOL Fenerbachce! Ozil restabilește egalitatea după un contraatac perfect al oasepeților. 

Minutul 17 - GOOOL Galatasaray! Kerem Akturkoglu deschide scorul după o pasă perfectă oferită de Olimpiu Moruțan!

A început partida!


Echipa antrenată de Fatih Terim are nevoie de o victorie pentru a nu se depărta de locurile fruntașe din clasament. De cealaltă parte, Fenerbahce vine după o serie neagră de rezultate în campionatul turc, trei îngrângeri și un egal.

Nef Stadium a fost umplut până la refuz, iar fanii celor două formații au creat o atmosferă incendiară. Ultrașii lui Galatasaray au realizat o coregrafie deosebită. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!