Au explodat ca turismul la bulgari :) Trei povesti ale Stelei au fost distruse intr-un singur sezon de o echipa FENOMEN de la "sat"

Au explodat ca turismul la bulgari :) Trei povesti ale Stelei au fost distruse intr-un singur sezon de o echipa FENOMEN de la "sat"

Daca pentru Steaua, victoriile cu Ajax si Valencia si primaverile europene au fost momentele de varf din ultimii ani, o echipa din Bulgaria e aproape sa le egaleze pe toate intr-un singur sezon.

Au plecat din Liga a 3-a, au promovat doi ani la rand pana au ajuns in prima divizie, au pus mana pe doua titluri si acum joaca in Europa unde sunt gata sa scrie istorie.

Ludogorets este povestea unui oras de 50.000 de locuitori, mai mic decat national arena, care traieste cele mai frumoase momente din istorie in fotbal.

In 2011, echipa promova in prima Liga din Bulgaria si anunta ca e gata sa faca spectacol. Levski si TSKA nu au putut sa-i faca fata, iar banii investiti de Kiril Domuschiev, un om de afaceri cu o avere de 500 de milioane de euro, au adus doua titluri consecutive la Razgrad.

Ludogorets, cu Moti titular si cu jucatori de 30 de milioane de euro in lot, a terminat neinvinsa grupa de Europa League, dupa ce a reusit sa le invinga pe PSV Eindhoven si pe Dinamo Zagreb tur-retur, pentru ca acum sa uimeasca din nou Europa dupa ce a reusit sa o elimine pe Lazio, castigatoara Cupei Italiei in sezonul trecut, dupa 1-0 pe Olimpico si 3-3 in Bulgaria.

Acum, Ludogorets se afla fata in fata cu Valencia, o amintire superba pentru Steaua, dupa returul din Ghencea, pentru care Europa League este unul dintre cele mai importante obiective ale anului, in Spania fiind pe locul 8 in clasament.

Citeste si:FK Ludogorets
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies