"Trebuie sa revad meciul sa ma conving!" Reactia incredibila a lui Mircea Lucescu dupa ce a fost eliminat din Europa League

"Trebuie sa revad meciul sa ma conving!" Reactia incredibila a lui Mircea Lucescu dupa ce a fost eliminat din Europa League

Mircea Lucescu a fost eliminat din Europa League de Viktoria Plzen, dupa ce a fost invins acasa cu 2-1. In tur fusese 1-1.

Dupa meci, Mircea Lucescu a acuzat arbitrajul si nesansa. Spune ca va trebui sa revada partida ca sa intelaga cum a fost posibil sa fie eliminat din Europa League.

"S-a intamplat la fel ca in meciurile cu Irlanda de Nord, Sevilla... Nu am mai vazut demult o echipa care sa domine asa, cum am facut-o noi, si care sa piarda in final. Ei au dat doua goluri din doua ocazii si doua devieri. Am avut nesansa. S-au precipitat la finalizare jucatorii mei, au tras fara precizie la poarta. Poate ca si absenta meciurilor oficiale a contat si poate am fost si un pic defavorizati de arbitraj. Trebuie sa revad meciul sa ma conving, dar cert este ca am trei sau patru jucatori care nu mai pot sa mearga. Cei de la Viktoria au stiut sa isi foloseasca foarte bine fizicul. Nu am de ce sa ii cert pe jucatorii mei, au vrut foarte mult victoria, au dat totul. Singurul lucru pe care il pot reprosa este inceputul mai relaxat, in care au curs cornerele. Au fost 18. Mi-am amintit de meciul cu Irlanda de Nord, cand ei au fost 21. Am avut insa doua penalty-uri neacordate, intotdeauna echipele din Est au de suferit la aceste faze", a spus Lucescu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies