E stangaci, dar e mai mult Ronaldo decat Messi! Pustiul care a dat cel mai tare gol al Cupei Hagi Danone va juca pentru Romania la Mondialul de la New York
10 2017 11:48

E stangaci, dar e mai mult Ronaldo decat Messi! Pustiul care a dat cel mai tare gol al Cupei Hagi Danone va juca pentru Romania la Mondialul de la New York

Pentru prima data in 18 ani, turneul Cupei Natiunilor Danone, cea mai mare competitie fotbalistica internationala dedicata copiilor de 10-12 ani, va da titlul mondial si la fotbal feminin. Romania va participa la baieti, fiind reprezentata de Luceafarul Cluj. Pustii scolii de fotbal Luceafarul vor sa straluceasca pentru visul lor.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Intrati in luna merelui turneu final, pentru care s-au pregatit asiduu toata vara, jucatorii Luceafarului Cluj sunt pe ultima suta de metri cu stabilirea detaliilor in vederea competitiei de la New York. Luceafarul Cluj va evolua pentru Romania la turneul final la care vor mai participa alte 31 de tari si cei mai tari pusti ai acestora. Afla AICI mai multe despre competitie.

Pana acum, campania Danone - Stralucim pentru visul american a prezentat 7 din cei 12 mici fotbalisti care vor evolua la Danone Nations Cup 2017.

Acum este randul celui de-al 8-lea!

Adrian Mihesan este un fotbalist mare de o varsta inca mica. El este unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani ai Luceafarului, impresionand in finala nationala prin stilul sau tehnic si totodata foarte rapid. El a inscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului national chiar in finala cu Dinamo, castigata cu 2-0 de formatia sa.

Cupa Hagi Danone prezinta in fiecare saptamana cate doi pusti din echipa Luceafarului, mica noastra nationala cu sanse mari la un titlu mondial!

Urmareste toate aventurile pustilor Romaniei la Danone Nations Cup si pe pagina de Instagram a Cupei Hagi Danone.

Danone Nations Cup, cel mai important eveniment global de fotbal pentru copii, va avea loc intre 22 si 24 septembrie in Statele Unite ale Americii.0 comentarii
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
BRAT