VIDEO Vasili Hamutovski, fostul portar al Stelei, arestat în Belarus! Riscă între trei și șapte ani de închisoare

Vasili Hamutovski Belarus Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 09:11
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 10:16

Vasili Hamutovski (44 de ani), fostul portar al Stelei, a fost arestat în Belarus după ce ar fi participat la un protest împotriva regimului impus de Lukashenko și împotriva războiului dintre Rusia și Ucraina.

Un videoclip în care fostul portar al Stelei este arestat de polițiști în Belarus a circulat pe internet. Ua-football.com scrie că Hamutovski riscă între trei și șapte ani de închisoare, o amendă sau restricții de libertate.

Hamutovski, arestat în Belarus! Riscă să ajungă la închisoare

Din câte se pare, Hamutovski revenise în Belarus pentru o operație la genunchi. Dublul campion al României cu Steaua lucrează în prezent în cadrul clubului din Ghencea, unde este antrenor cu portarii în cadrul academiei.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Autoritățile din Belarus au deschis și un dosar penal pe numele lui Hamutovski, pentru ”infracțiunea” de ”Organizare și pregătire a acțiunilor care încalcă grav ordinea publică sau participarea activă la acestea”, notează ex-press.by.

În România, Hamutovski a evoluat pentr Steaua și Petrolul Ploiești. Printre altele, portarul ajuns la 44 de ani a mai trecut pe la BATE Borisov, Dinamo Moscova, FC Augsburg și Dinamo Minsk.

Pe lângă cele două titluri câștigate în sezoanele 2004-2005, respectiv 2005-2006 cu Steaua, Hamutovski mai are în palmares și Cupa României, câștigată cu Petrolul în sezonul 2012-2013, dar și titlul de campion al Belarusului, cu BATE Borisov în 1999.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!