SUPER VIDEO: Ghita, super star in Tokyo! Vezi mesajul lui Daniel pentru fanii romani:

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2010, 16:33
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2010, 16:44

Daniel Ghita este unul din starurile finalei K-1 de sambata de la Tokyo. Romanul este urmarit la tot pasul de fanii japonezi. Mai multe imagini cu Daniel Ghita la Tokyo, la stirile Pro TV din sport de la ora 20:00.

Luptatorul roman Daniel Ghita a facut febra musculara inaintea galei de sambata. Fanii japonezi i-au pus pe masa un teanc de postere ca sa le semneze. Ghita s-a luat cu mainile de par dupa care a trecut la treaba.

Dupa ce a scapat de sesiunea de autografe, Ghita este asaltat pe strada de fani si trece la sesiunea foto. Romanul si-a prezentat in mijlocul orasului Tokyo sortul cu care va lupta in finala. "Pentru japonezi sunt ca Nadia si Ilie Nastase", spune Ghita despre popularitatea pe care o are intre asiatici.

"Voi fii noul campion" a spus romanul la conferinta de presa. De partea cealalat Saki si Overeem nu ii dau nicio sansa: "O sa piarda inca din primul meci" spun cei doi colegi de la Golden Glory.

Daniel Ghita nu se teme de ceilalti luptatori din piramida, romanul este calit :"Nu mi-a cazut niciun dinte pana acum. Am calciu, smaltul dintilor este foarte tare si nu se sparge dintele. Se mai rupe o coasta, se mai rupe un picior. important e sa iti aperi fata si calculatorul (capul) pentru ca de aici pleaca totul." 

Ghita lupta in primul meci al piramidei de la Tokyo impotriva lui Gokhan Saki. Finala K-1 de sambata este in direct la Sport.ro si www.kombat.ro de la ora 9 dimineata.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!