GALERIE FOTO Wanda Nara și Mauro Icardi au luat hotărârea finală! Decizia agentului FIFA în privința căsniciei 

Wanda Nara Galatasaray Mauro Icardi PSG Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 12:00
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 12:03

Wanda Nara a vorbit despre relația cu Mauro Icardi și a dezvăluit că a luat o decizie finală în privința mariajului.

Din septembrie 2022, Wanda Nara (36 ani) și Mauro Icardi (29 ani) sunt într-o continuă serie de despărțiri și împăcări. În preajma Sfântului Valentin, agentul FIFA a fost întrebat, într-un live pe Instagram, dacă este singură.

„Asta e întrebarea anului sau ce? Nu știu dacă este răspunsul corect, dar trăiesc înconjurată de dragoste, prieteni și familie”, a declarat Wanda Nara pe contul oficial de Instagram. 

Wanda Nara și Mauro Icardi și-au spus adio 

În aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, Wanda Nara a precizat că relația cu Mauro Icardi a ajuns la final și că nu mai există nicio șansă de împăcare. 

„Din când în când mai încearcă (n.r. Mauro Icardi). Mi-a spus: 'Nu o să renunț la tine!'. Dar știu că dacă ne împăcăm și în două luni îi spun despre o nouă ofertă de muncă, revenim de unde am plecat”, a mai afirmat agenta argentiniană, citată de Marca.

Publicația Diario Ole a analizat ce înseamnă divorțul celor doi din punct de vedere financiar. Conform presei internaționale, Wanda ar urma să primească „în jur de 100 de milioane de dolari” din partea fotbalistului împrumutat de PSG la Galatasaray, în care să fie incluse locuințe, bunuri și accesorii de lux. 

Înainte de căsnicia cu Mauro Icardi, Wanda Nara a fost implicată într-un mariaj de 5 ani cu Maxi Lopez (38 ani), fostul coechipier și cel mai bun prieten al actualului soț.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!