INCREDIBIL! Atacul asupra lui Duhamel a fost planuit de fosta lui iubita

poker1.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2012, 13:54
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2012, 13:55

Fosta iubita a jucatorului le-a spus hotilor unde se afla banii, bratara de aur si Rolexul.

Sahamies, omul cu cele mai mari castiguri in 2011 la PokerStars: un roman care a facut o avere in turneele live se afla printre marii pierzatori ai anului

Rojas Latraverse este numele fostei iubite a lui Jonathan Duhamel, femeia in varsta de 20 de ani care a pus la cale atacul de la sfarsitul anului trecut. Rojas i-a spus unui prieten ca are de gand sa-l jefuiasca pe Duhamel cu trei saptamani inaintea atacului. Femeia a fost arestata si le-a spus politistilor si numele celor doi complici ai sai.

"Am fost sigur ca cineva apropiat a fost mana in mana cu jefuitorii. Au stiut exact ce bunuri am in casa" le-a spus campionul WSOP 2010 politistilor.

Rojas Latraverse l-a insotit pe Duhamel in Las Vegas la WSOP 2011. Unul dintre atacatori, Clark Lemay s-a distrat pe cinste cu banii lui Duhamel. Si-a pus ceasul Rolex la mana, si-a luat 10.000 $ bani de buzunar si a mers sa se distreze la petreceri in Holiday Inn.

Pe 21 decembrie, Duhamel a fost batut in locuinta sa si silit sa le dea atacatorilor 40.000 $ canadieni, 65.000 euro, un ceas Rolex si bratara de aur castigata la WSOP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!