FOTO ȘI VIDEO Imagini șocante! O vicecampioană olimpică, atacată cu brutalitate pe stradă! Sportiva a suferit mai multe fracturi 

Kim Glass Jocurile Olimpice 2008 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2022, 13:22
Data actualizarii: Marti 12 Iulie 2022, 14:44

Kim Glass (37 ani) a trecut prin clipe de coșmar pe o stradă din Los Angeles. 

Medaliată cu argint la Jocurile Olimpice din 2008, alături de echipa de volei a Statelor Unite ale Americii, Kim a postat pe rețelele de socializare un clip în care apărea transfigurată și relata întâmplarea teribilă prin care a trecut. Fosta voleibalistă a dezvăluit că a fost atacată de un om al străzii, în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Los Angeles. 

O vicecampioană olimpică, atacată cu brutalitate pe stradă! Sportiva a suferit mai multe fracturi 

Kim Glass a povestit cum s-a desfășurat întreg momentul, punctând că a fost atacată cu brutalitate de un om al străzii în timp ce își lua la revedere de la un prieten. Bărbatul a atacat-o cu un obiect de metal, Kim suferind mai multe fracturi la nivelul feței, fiindu-i afectat și globul ocular, informează CNN

„Avea ceva în mână în cealaltă parte a mașinii care se afla în stradă, s-a uitat la mine cu o privire plină de ură și când mă întorceam să îi spun prietenului meu: 'Cred că e ceva în neregulă cu el, cred că va lovi mașina', înainte să realizez, ceva mare din metal, ca o țeavă, m-a lovit în ochi. M-a lovit peste față. S-a întâmplat totul atât de repede, a zburat pe stradă, nici măcar nu era aproape de mine”, a povestit Kim. 

Femeia a dezvăluit că prietenii săi și oamenii de pe stradă l-au imobilizat pe agresor până la sosirea poliției. 

Los Angeles și California au o problemă uriașă cu oamenii străzii

Metropola californiană are o problemă serioasă din cauza celor aproape 70.000 de persoane fără adăpost, care bântuie străzile orașului. Chiar și cartierele rezidențiale de lux au devenit tabere improvizate, unde grupuri de zeci de persoane își montează corturile pe trotuare și în parcuri, spre stupefacția locuitorilor din vecinătate.

Numărul persoanelor homeless este în continuă creștere în ultimii ani, din cauza politicilor economice și sociale defectuoase, dar și a procurorilor care refuză să mai incrimineze infracțiuni considerate ușoare, precum consumul de droguri în spații publice sau tâlhăriile și furturile fără omoruri. La nivelul statului California, există aproximativ 200.000 de persoane care locuiesc pe străzi, iar creșterea infracționalității a făcut ca peste 1.5 milion de locuitori ai "Golden State" să părăsească zona, începând cu 2007. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!