IMAGINI SOCANTE: Mandria Angliei la BOX, Ricky Hatton, filmat in timp ce prizeaza cocaina! VIDEO!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2010, 09:22
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2010, 10:58

Cu doar 2 infrangeri in cariera suferite in fata lui Mayweather si Pacquiao, Ricky Hatton era unul dintre cei mai tari boxeri din Anglia! Retras temporar, Hatton a fost surprins PRIZAND COCAINA intr-un hotel! "Daca va continua asa, se va sinucide!" spune un prieten al boxerului. Vezi imagini socante!

7 LINII DE COCAINA A TRAS PE NAS LEGENDA DIN BOX, RICKY HATTON!

Englezii de la News of the World au publicat acest filmulet socant cu Hatton prizant cocaina. Petrecerea la un hotel din orasul natal al boxerului a durat peste 10 ore in care alcoolul si drogurile au fost principala atractie!

Acestea sunt imaginile care vor soca lumea boxului - fostul campion mondial, Ricky Hatton, prizand linie dupa linie de cocaina.
Mai intai, legenda din sport scoate pachetelul in care tinea drogurile din pantof. Apoi pune praful alb pe o masa pana sa o imparta in 3 linii masive. Intr-un final isi arata experienta in domeniu cand trage praful pe nas cu ajutorul unei bacnote de 20 de lire.
Imaginile umilitoare cu eroul national englez de 31 de ani, Ricky Hatton, poreclit 'Hitman'  pentru victoriile din ring, au fost luate in Manchester in urma cu 2 saptamani.
Iar asta a fost o batalie in care fostul dublu campion mondial a fost lasat ametit - chiar facut KO de o petrecere maraton de 10 ore care a inclus 7 linii de cocaina in trei sesiuni diferite, 11 pahare de Guinness, 4 de vodka, doua de vin si mai multe Sambucas(lichior italina, 42% alcolemie).

Caderea lui Hatton la doar cateva luni de cand a renuntat la purtarea manusilor in ring va soca milioane de fani din intreaga lume, logodnica lui loiala care se baza pe el, Jennifer Dooley, si pe fiul sau de doar 9 ani.

Cei de la News of the World mai scriu ca surse plasate in apropierea boxerului care a castigat aproximativ 50 de milioane de lire in cariera se poarta foarte ciudat de cateva luni.
Una dintre surse a spus: "Hatton petrece din greu in ultima vreme si practic e la un pas de uin accident. Pentru un sportiv profesionist este incredibil ce isi face propriului corp. Are nevoie de ajutor si asta foarte rapid."
Un alt luptator Emma Bowe care este un prieten apropiat si care a fost martor la episodul din hotel a dezvaluit: "Singurul motiv pentru care vorbesc este pentru ca Ricky este un pericol pentru el insusi. Daca va continua asa, se va omori singur. Sunt foarte, foarte ingrijorat pentru el, mai ales daca va incerca o revenire asa cum a sugerat - ar putea suferi un atac de inima".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!