GALERIE FOTO Germania, pa! Brazilia, daaa! 'Îngerașul' sexy care se iubește cu Kevin Trapp, apariție incendiară în tribune la meciul din optimi 

Izabel Goulart Brazilia Kevin Trapp Stiri
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 11:22
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 11:24

Izabel Goulart (38 ani) a întors privirile la meciul dintre Brazilia și Coreea de Sud, scor 4-1

Iubita lui Kevin Trapp, fost 'îngeraș' Victoria's Secret, a făcut spectacol în Qatar cu aparițiile sale. Izabel Goulart a susținut două naționale la Campionatul Mondial, pe Germania, naționala partenerului său și pe Brazilia, echipa din țara sa natală. 

Odată cu eliminarea Germaniei încă din faza grupelor, Izabel s-a reorientat la Brazilia și a mers să își susțină țara în optimile de finală împotriva Coreei de Sud. Modelul a întors privirile cu încă o apariție extrem de sexy, așa cum i-a obișnuit pe fani. 

Izabel Goulart, apariție de infarct la meciul Braziliei 

După ce inițial s-a fotografiat la plajă, în costum de baie în culorile Braziliei, având mesajul 'Made in Brazil' pe sutien, Izabel a mers la meci într-o salopetă extrem de sexy, dar și transparentă. 

Izabel Goulart s-a îmbrăcat într-o salopetă scurtă, galbenă, mulată, pe care a accesorizat-o cu teniși albi cu dungi verzi și cu șosete cu Brazilia. Modelul a avut și steagul Braziliei alături și nu a ezitat să se fotografieze cu el. 

„Ce poți spune? E BRAZILIAAA!”, a scris Izabel pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram/GETTY

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!