GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, deținătoarea primei mașini lansate într-o ediție specială dintr-o colecție exclusivistă! Există doar 1.000 în toată Europa 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 22:51
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 22:51

Georgina Rodriguez (29 ani) are parte de multă atenție în ultimele săptămâni, după ce s-a scris că relația ei cu Cristiano Ronaldo (38 ani) s-ar fi deteriorat. 

Viața Georginei s-a schimbat radical din momentul în care l-a cunoscut pe superstarul portughez, devenind model și influencer imediat după ce a intrat în viața publică. Modelul argentinian cu origini spaniole a ajuns să aibă propriul serial documentar, ducând o viață exclusivistă. 

Georgina a ajuns, prin prisma relației cu Ronaldo, să fie invitată la cele mai importante evenimente din lume, dar și să poarte produse de lux, ce au prețuri exorbitante. Despre portughez se știe că este pasionat de mașini, având o întreagă colecție, iubita sa dăruindu-i recent una, cu ocazia Crăciunului, însă și Georgina are aceeași pasiune. 

Georgina, prima persoană din Spania care deține un model exclusivist de mașină 

În cadrul serialului său, Georgina și-a prezentat și o nouă achiziție, devenind prima persoană din Spania care deține noul Smart #1 SUV, după cum scrie The Sun. Mașina este complet electrică, iar cea deținută de model ar fi printre primele 1.000 din Europa. 

Prețul mașinii se ridică la aproximativ 47.000 de euro, după cum scrie sursa manționată. 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez neagă despărțirea 

Recent, presa portugheză a scris despre deteriorarea relației dintre ea și Ronaldo, atacantul lusitan fiind sătul de atitudinea superficială a acesteia. Fotbalistul lui Al Nassr a pus însă capăt speculațiilor cu o fotografie postată pe Instagram în care își săruta partenera. 

Georgina Rodriguez a fost prima care a infirmat aceste supoziții: „Invidioșii inventează zvonuri, bârfa se răspândește și idioții le cred”, a scris argentinianca pe contul oficial de Instagram. Cristiano Ronaldo a răspuns indirect cu o fotografie pe contul oficial de Instagram, unde are peste 580 de milioane de urmăritori, în care o sărută pe Georgina: „Pentru dragoste!”, a fost mesajul deținătorului a 5 Baloane de Aur. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!