GALERIE FOTO Drama prin care a trecut cea mai sexy femeie din lume: "Nu știi niciodată prin ce trec alții"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 17:32
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 17:54

În vara anului 2022, Paige Spiranac a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, potrivit revistei Maxim. 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie. Paige Spiranac a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Paige Spiranac
 

De curând, femeia de 30 de ani a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă stresantă, după ce i-a fost descoperit un nodul la sân în timpul unui control de rutină. 

"A trebuit să fac o biopsie, iar rezultatul a fost negativ! Sunt atât de recunoscătoare. Nu știi niciodată prin ce trec alții și de aceea trebuie să oferim bunătate. Vreau să vă mulțumesc pentru că mereu m-ați înconjurat de dragoste și susținere", a declarat Paige Spiranac, potrivit Tennis World USA.

Nu renunță la hainele provocatoare
 

Invitată la un podcast, fosta jucătoare de golf a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Aceasta nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!