Dossey, in coma la spital, dupa un accident! Trimite-i un mesaj

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2008, 13:58
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2008, 13:59
Fostul portar al echipei Pandurii Targu Jiu, ghanezul Ibrahim Dossey, a fost grav ranit in accidentul petrecut sambata dimineata, pe DN 1, in apropierea localitatii Breaza, Dossey aflandu-se in coma si fiind transportat la Spitalul Universitar Bucuresti.

Surse din randul celor care au intervenit in cazul acestui accident au declarat corespondentului MEDIAFAX ca fostul portar al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu este una dintre victime.

Sursele citate au precizat ca Ibrahim Dossey a fost scos de catre o echipa de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale masinii in care se afla in momentul producerii accidentului.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, dupa accident, la aceasta unitate medicala au fost aduse patru persoane, un barbat, o femeie si doi copii, unul dintre copii nefiind ranit, insa a fost preluat de o ambulanta pentru a-i insoti pe parintii sai, raniti in accident, intrucat nu putea fi lasat singur pe DN 1.

Ibrahim Dossey, in varsta de 36 de ani, este cel mai grav ranit, el aflandu-se in coma dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav si o fractura craniana cu infundare. El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Universitar Bucuresti.

Femeia ranita, in varsta de 30 de ani si copilul care a avut nevoie de ingrijiri medicale, in varsta de 9 ani, sunt in afara oricarui pericol, cei doi ramanand internati in spitalul din Ploiesti.

Dossey ajunsese, marti, la o intelegere cu gruparea de liga a II-a FCM Targoviste, unde urma sa evolueze in urmatoarele doua sezoane.

Dossey, in varsta de 36 de ani, a devenit jucator liber in vara, cand si-a incheiat intelegerea cu Pandurii Targu Jiu, echipa la care a evoluat doua sezoane.

Din cauza varstei inaintate dar si a deselor probleme medicale, conducerea gruparii gorjene nu a mai dorit prelungirea contractului portarului ghanez.
Ibrahim Dossey a decis sa ramana in Romania dupa ce a evoluat sase ani in prima liga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!