Despartire TULBURATOARE pentru cel mai celebru cuplu din poker: frumoasa Vanessa Rousso si Chad Brown s-au separat

poker1.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2012, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2012, 13:30

S-au iubit 5 ani, au facut o avere din poker si au ajuns la divort dupa ce Brown a invins cancerul

 

Schimbare de lider la PCA 2012 Main Event: Folescu a fost eliminat, dar a luat o gramada de bani

Vanessa Rousso a anuntat pe contul de twitter despartirea de Chad Brown. Nimeni nu se astepta la acest lucru, mai ales ca in 2011 Brown a fost operat pentru indepartarea unei tumori, moment dupa care toti apropiatii au spus ca cei doi formeaza un cuplu mai unit ca niciodata.

"Eu si Chad am decis sa ne despartim, in ciuda afectiunii si respectului reciproc. Vom ramane prieteni pentru totdeauna si vom pastra cu bucurie amintirile pe care le avem impreuna. Desi apreciem sprijinul fanilor, vom cere sa fie pastrata intimitatea noastra in aceste momente grele pentru amandoi" a scris Vanessa pe twitter.

 Vanessa Rousso a uimit lumea si anul trecut, cand si-a vandut pe eBay masina Lamborghini Gallardo. Vanessa si Chad s-au cunoscut in 2006 la un turneu de poker, iar trei ani mai tarziu s-au casatorit. Chad Brown are 50 de ani si este cu 22 de ani mai in varsta decat Vanessa. Au format cel mai celebru cuplu din istoria pokerului desi au existat si alte povesti de dragoste intre jucatori cunoscuti.

Bertrand Grospellier si Cathy Hong, Daniel Negreanu si Amanda Leatherman, David Sands si Amanda Musumeci, Bryn Kenney cu Ana Marquez sau Allan Cunningham cu Melissa Hayden sunt alte cupluri celebre din lumea pokerului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!