"Daniele, rupe-le ficatii!" - Vezi cele mai tari mesaje de incurajare pentru Daniel Ghita!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2010, 08:50
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2010, 11:25

Toti fanii sporturilor de contact sunt alaturi de Daniel Ghita! Romanul are sansa de a realiza o performanta istorica! Gala la care Daniel Ghita poate deveni Campion Mondial in K-1 este sambata dimineata de la ora 9, in direct la Sport.ro si pe www.kombat.ro!

dan-george: sper din tot sufletul sa lupti cat mai bine..si indiferent de rezultate sunt mandru ca un ROMAN a ajuns acolo
lupta DANE!!!

piciu 2B: Vom fi alaturi de tine in cele 3 meciuri (sigur vor fi 3) si sper sa am o cazia sa ne mai intalnim pentru a sta de vorba cu un mare campion. Bafta multa CAMPIONULE ! ! ! 

Felix: iti urez bafta si sunt alaturi de tine.........fi neinfricat si loveste puternic frate!

Daniel: Bafta! Mult noroc! Suntem cu tine!

Joe: BAFTA FRATELE MEU,SA VII INVINGATOR...SUNTEM ALATURI DE TINE

Florin A:
Pentru mine tu esti deja un MARE CAMPION MONDIAL !!
Esti singurul roman care ne-a mai redat sentimentul acela minunat de romani intr-o tara mica dar cu vointa mare, care ne-au adus atata glorie !!

Carmen Tanase: Daniele....esti deja in top..forta si vointa e baza!
Mai vrem o surpriza Mareee , te sustinem si te iubim!

Adrian Roman: Consider ca poti fi unul din cei mai buni luptatori K1 din istorie.Ai tot ce-i trebuie unui mare campion:tehnica,atitudine,inteligenta,forta si un fizic pe masura!
Ai facut ceva extraordinar pentru noi romanii adevarati,patrioti care inca mai au spirit de invingator si vor sa fie mandri de tara si fratii lor!
Sunt sigur ca ajungi pana in finala si o poti castiga!
Succes si multumesc ca existi si esti roman!

fluturas cristina: ai ajuns pana in finala,cu putina atentie si curaj poti sa o faci.....forza daniele

george fir: Daniel ,toti zeii sunt langa tine.Ai muncit mult si greu,de aceea meriti sa fii campion.

Liliana: Ghita te iubim!
Suntem mandri de tine.
Esti un mare luptator care face cinste acestei tari.
Si fratele meu este luptator si te admira foarte mult.
Stim ca vei invinge si vei ajunge campion anul acesta.
Succes!

Beby L: Nu sunt de acord nici cu cei ce il contesta nici cu cei care il lauda excesiv.E acolo...bafta lui...Speram sa nu il paraseasca norocul acum!

leverian:
esti bun ghita.fa-l praf pe saki si vei ajunge in finala

LLK: O sa ma trezesc sambata doar pentru tine Ghita,de obicei ma trezesc mai tarziu dar o sa fac un efort numai sa te vad cum ii nenorocesti pe fitosii aia!Ramai modest si o lume intreaga te va iubi!Doamne Ajuta!

dumitru george: ne cunoastem DANIELE.sunt gica de la sala de fitness din piata alba iulia la cere veneai mai demult,asta dac mai iti aduci aminte . Sa le dai bataie si sa ajungi in tara campion K1.MULTA BAFTA 

dany: sal Daniel....fii tare men...rupe ficatii in ei..arata le ca esthi cel mai bun...e momentul nostru sa fim acolo in varful piramidei...iti doresc sa i bati pe toti..

florian: Indiferent de rezultat esti cel mai tare , ai facut mandrii toti romanii adevarati ! ARATA-LE LA TOTI CINE E DANIEL GHITA !!!!! mereu o sa fim alaturi de tine 

Alex: Clubul kickboxerilor juniori este alaturi de tine Ghita. Fa-ne mandrii ca esti de-al nostru ;) Iti uram succes si sper sa ne vedem cu bine anul viitor :x Pe ei pe mama lor !
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!