FOTO ȘI VIDEO "Dacă pui pe mute este imaginea perfectă!". Critici dure împotriva sportivei declarată "cea mai sexy femeie din lume": cum s-a filmat

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 11:13
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 11:39

Desemnată cea mai sexy femeie din lume de către revista Maxim, Paige Spiranac își impresionează fanii cu aparițiile sale.

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

În plus, vedeta de 29 de ani este la curent cu ceea ce se întâmplă în sport la nivel internațional, astfel că a făcut o serie de previziuni pentru anul 2023. 

"Cred că va fi un an grozav și cred că se cuvine să fac unele predicții importante pentru 2023.

Eagles (n.r.- Philadelphia)? Va câștiga Super Bowl. Rafael Nadal va mai cuceri un trofeu de Grand Slam și se va retrage, iar Coco Gauff va câștiga primul său titlu major. Brooklyn Nets va fi învingătoarea din NBA, iar New York Yankees va câștiga MLB", a spus Paige Spiranac în cadrul unui video postat pe contul de Instagram al unei case de pariuri.

Fanii care au urmărit clipul video nu au fost în totalitate de acord cu previziunile făcute de Paige Spiranac, criticând-o destul de dur prin intermediul comentariilor postate.

"Dacă pui pe mute este imaginea perfectă!", "Ești serioasă? Yankees nu vor fi niciodată campioni!", "M-am uitat de 10 ori la video, dar nu am auzit nicio previziune", "Ești total pe lângă" sunt doar câteva dintre mesaje. 

Nu renunță la hainele provocatoare

Invitată la un podcast, fosta jucătoare de golf a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Aceasta nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!