Crimă șocantă! Fotbalist de 24 de ani, înjunghiat după un scandal! Mesajul postat de Real Madrid 

Paco Naval Chipiona CF Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 19:09
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 19:09

Un jucător din Spania a fost asasinat în urma unei dispute. 

Jucătorul echipei Chipiona CF, Paco Naval (24 ani), echipă de amatori din Spania, a fost asasinat. Presupusul criminal al său este un tânăr de 20 de ani, care a fost arestat și așteaptă dispoziția judecătorească. 

Conform unui comunicat postat de autorități, crima a avut loc în jurul zilei de sâmbătă, când Naval a fost agresat, criminalul scoțând un cuțit de mari dimensiuni cu care l-a înjunghiat în piept, scrie sport.es. Victima a fost transportată la spitalul Sanlúcar de Barrameda y Jerez de la Frontera, însă din cauza rănilor grave a fost dus cu elicopterul la Puerta del Mar de Cadiz. 

Acolo, Paco Naval a murit în dimineața zilei de duminică. Clubul său a publicat un comunicat în care anunța decesul, iar Real Madrid a postat un comunicat în care își prezenta condoleanțele. 

„Real Madrid lamentează profund decesul jucătorului lui Chipiona FC, Paco Naval, și își exprimă condoleanțele familiei sale, clubului, coechipierilor și apropiaților! Odihnește-te în pace”, au scris madrilenii pe Twitter. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!