GALERIE FOTO Au renunțat aproape de tot la haine și s-au pozat într-o ipostază senzuală. Imagine incendiară cu cel mai controversat cuplu

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Aprilie 2023, 11:58
Data actualizarii: Vineri 28 Aprilie 2023, 12:02

Wanda Nara și Mauro Icardi formează, de departe, cel mai controversat cuplu din lumea fotbalului. 

Cei doi au fost implicați în numeroase conflicte de-a lungul ultimilor ani, iar în ultimul an s-au despărțit și împăcat de multe ori. Mai mult, s-au acuat reciproc de infidelitate, iar în toamnă, Wanda Nara anunța în direct că a depus actele de divorț. 

Ulterior, Wanda Nara și Mauro Icardi au apărut împreună la TV, bifând astfel și prima apariție publică de la scandalurile trecute. Mai mult, în momentul în care fotbalistul a părăsit emisiunea, cei doi s-au sărutat pasional, imaginile devenind rapid virale. 

Wanda și Mauro, protagoniști unei fotografii incendiare
 

De curând, jucătorul împrumutat la Galatasaray de la PSG a publicat pe contul de Instagram o imagine în care cei doi apar într-o ipostază senzuală, fără o parte din haine, mesajul care însoțește poza fiind unul sugestiv: "Nu sunt de condamnat că te plac; vina ta este că ai tot ce iubesc".

Postarea vine la câteva zile după mesajul publicat de Wanda Nara: "M-ai rănit, dar am învățat că fără durere nu ar fi dragoste și fără dragoste nu ar fi nimic".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!