GALERIE FOTO Andreea Bălan, 'antrenorul' lui Victor Cornea, întâlnire de gradul 0 cu liderul mondial la Australian Open: „Legenda vie”

Victor Cornea Andreea Balan Australian Open Novak Djokovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Ianuarie 2024, 11:48
Data actualizarii: Duminica 14 Ianuarie 2024, 11:49

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună la Australian Open, primul turneu de Mare Slam al anului. 

Faimoasa cântăreață și-a oficializat relația cu tenismenul român Victor Cornea în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar de atunci l-a însoțit pe acesta la fiecare turneu. Cei doi au mers împreună în Australia, acolo unde se desfășoară și Australian Open în această perioadă, iar pentru ca artista să fie mereu lângă el, sportivul i-a atribuit un rol extrem de important în echipa sa. 

Pentru ca Andreea Bălan să primească legitimație de acces la Australian Open, Victor Cornea a trecut-o pe aceasta ca „antrenor” al său. Cântăreața a fost prezentă la antrenamentele tenismenului, însoțindu-l peste tot. Cei doi s-au pozat recent cu cel mai faimos cuplu din tenis, Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, însă duminică dimineață au avut parte de o întâlnire și mai specială. 

Andreea Bălan s-a pozat cu Novak Djokovic 

Andreea Bălan a postat fotografii pe contul de Instagram de la întâlnirea cu liderul mondial și unul dintre cei mai mari jucători din istorie, Novak Djokovic. Victor Cornea și 'antrenorul' său s-au intersectat cu sârbul chiar înainte de primul meci al acestuia din cadrul turneului, împotriva lui Dino Prizmic din Croația. Victor Cornea și Andreea Bălan s-au pozat, pe rând, cu Novak Djokovic. 

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a lumii tenisului, numărul 1, unicul, Novak Djokovic. Cu câteva minute înainte de primul său tur la Australian Open”, a scris Andreea Bălan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!